Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Til nye forældre

Hvis dit barn netop har fået plads i Valmuen, så har I sikkert mange spørgsmål. Vi glæder os til at lære jer at kende, og vi skal nok gøre alt hvad vi kan for, at dit barn får en god start. 

Velkommen til

Når dit barn har fået en plads i Valmuen, kontakter du pædagogisk leder på tlf. 40449582. Vi aftaler så en tid for en opstartssamtale og et hjemmebesøg, hvor vi sammen kan tale om det, der er vigtigt for at du og dit barn for den bedste start hos os. 

Praktisk info og gode råd

Den første tid
Vi anbefaler, at du især i starten har god tid, når du afleverer og henter dit barn. Vi gør meget ud af, at det bliver en god oplevelse for alle.

Du må selvfølgelig altid gerne ringe for at høre, hvordan det går.

Når I kommer og går
Vi beder jer om at indtaste i Tabulex, når I afleverer og henter jeres barn, men husk også at sige goddag og farvel til personalet. Så  ved vi altid, om dit barn er kommet eller gået. For os er det vigtigt, at vi som personale for set dig og dit barn og sagt ordentlig goddag og farvel. Ved opstartssamtalen vil vi hjælpe dig i gang med  at brugeTabulex.

Hvis der er andre end dig, der henter dit barn, så huske at skrive det ind i Tabulex. Ellers må vi ikke udlevere dit barn.

Skiftetøj
Der skal ligge et sæt skiftetøj i dit barns rum. Dit barn kan bliver våd og beskidt, når vi leger udenfor, og der kan jo også ske et "uheld".

Sørg for at tøjet er praktisk og at detpasser til årstiden. Det er bedst med tøj, der er rart at bevæge sig i. Sørg også for at skrive navn i tøjet. I den kolde sæson anbefaler vi, at dit barn har hjemmesko eller sandaler med.

Sygdom
Hvis dit barn bliver syg, skal du beholde det hjemme. Hvis du er i tvivl, skal du spørge dig selv, om dit barn er frisk nok til at være med i de normale aktiviteter. Hvis ikke, er dit barn syg. Husk at give os besked, så vi ved, at dit barn ikke kommer. 

Hvis dit barn bliver syg i løbet af dagen, kontakter vi dig, så du kan hente dit barn. Husk altid at sikre, at vi kan finde de korrekte telefonnumre til mobil eller dit arbejdsplads-nummer på Tabulex.

Forældresamarbejde
Vi ønsker et tæt samarbejde med alle forældre, og derfor snakker vi løbende med jer om både stort og småt. I er også altid velkomne til at tage fat i os, hvis der er noget I gerne vil snakke med os om.

I har altid mulighed for at bede om et møde ud over de møder, vi som standard tilbyder. Vi indkalder også jer til et ekstra møde, hvis vi vurderer, at der er et specielt behov, vi skal sætte fokus på.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Valmuen

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Tjæreborg-Esbjerg Ø

Tjæreborg-Esbjerg Ø består af 4 afdelinger (Børnehusene Kvaglund, Børnehusene Tjæreborg, Kahytten, Valmuen). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Tjæreborg-Esbjerg Ø.