Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fysiske rammer

Vores daginstitution ligger tæt på grønne arealer og der er mange muligheder for gåture i nærområdet.

Vuggestuen

Vi har et stort fællesrum med køkken og tre stuer med badeværelse og garderober. I vuggestuen er der også et kreativt rum, hvor der findes forskellige materialer, som kan bruges til kreative projekter. Vuggestuens legeplads er spærret af med lavt hegn så de små kan have den lidt for sig selv, men vi benytter også børnehavens legeplads med de større børn.

Børnehaven

Vi har et fællesrum med køkken og tre stuer, der alle har hems, hvor børnene kan lege i små grupper.

Vi også et puderum, samt tre andre rum, hvor vi laver læringsrum efter hvad der optager den børnegruppe vi har. Her kan børnene være i mindre grupper.

Legepladsen

Vi har det dejligste uderum, et barn kan tænke sig. Der er god plads til fordybelse, med høje træer og tæt buskads til at prøve kræfter på at klatre eller gemme sig. Der er små stier, som man kan følge og finde nye veje. Et kuperet terræn giver også børnene mulighed for at udvikle sig og brænde energi af og udvikle sig motorisk. På legepladsen er der en bålplads, hvor vi ofte laver mad over bål. Vi har vores egen køkkenhave, og vores høns skal også passes, hvilket børnene skal hjælpe med hver dag.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Valmuen

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Tjæreborg-Esbjerg Ø

Tjæreborg-Esbjerg Ø består af 4 afdelinger (Børnehusene Kvaglund, Børnehusene Tjæreborg, Kahytten, Valmuen). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Tjæreborg-Esbjerg Ø.