Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fysiske rammer

Plads til leg i et overskueligt miljø både ude og inde.

Snurretoppen er indrettet med 3 grupperum til børnehavebørn og et grupperum til vuggestuebørn samt toiletter og garderober. Hvert grupperum til børnehavebørn har et mindre rum tilknyttet, som er indrettet på forskellig vis. Generelt har vi fokus på at indrette os i grupperummet med små legestationer, hvor børn kan lege afskærmet og uforstyrret.

Vi har legetøj og materialer i børnehøjde, ligesom vi æstetisk dekorerer vægge og reoler, så lokalet fremstår inspirerende og rart at være i. Vi prioriterer overskuelighed og orden i vores legetøj og lærer børnene at behandle det pænt og stille det på plads efter brug.

Legepladsen er indrettet med legehuse, sandkasser, rutschetårn, gynger og cykler/mooncars. Desuden har vi shelter, bålplads og en naturhytte i ”Vildnisset”, som er et grønt område på legepladsen.

I nærområdet har vi skov, boldbaner, sø og legepladser, som flittigt besøges.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Snurretoppen

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Bramming

Bramming består af 4 afdelinger (Egeknoppen, Farveladen, Snurretoppen, Børneuniverset Bramming). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Bramming.