Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tangebo

Tangebo ligger i Ribe og har både vuggestue og børnehave. Vi har to afdelinger. På Seminarievej ligger Vuggestuen og Lillebørnehave, mens Storebørnehave ligger kort derfra på Willemoesvej. Tangebo ligger naturskønt og med kort afstand til Ribes indre by.

Tryghed og naturlig overgang

I Tangebo har vi samlet plads til 27 børn i vuggestuen og 90 børn i børnehaven. I Lille børnehave sammen med vuggestuen på Seminarievej går de yngste børn, mens de ældste børnehavebørn går i Store børnehave på Willemoesvej. Det skaber en tryghed og en naturlig overgang for børnene, når de flytter mellem afdelingerne.

Vores afdelinger har skønne legepladser, og lige i nærheden har vi boldbaner, sø og skov. Vi bruger selvfølgelig også byen med bibliotek, kultur, torv og anlæg, som ligger i gåafstand fra daginstitutionen.

Aktiv del af hverdagen

For os er alle børn unikke, og det er vigtigt for os at involvere dem i hverdagen i Tangebo, så de har indflydelse, og deres følelser, meninger og drømme bliver anerkendt. Vi tror på, at børn lærer bedst, når de tager del i det daglige liv og vi har fokus på, at børnene trives, lærer og udvikler sig på deres egne præmisser, så hvert barn kan få oplevelsen af succes.

Forplejning og madpakker

I vuggestuen har forældrene valgt at betale for fuld forplejning med måltider til formiddag, middag og eftermiddag.

I børnehaven har forældrene valgt, at børnene skal have madpakker med til hele dagen. Vi opfordrer til, at børnene spiser sundt og varieret, fordi det giver dem energi og overskud til at lege og lære gennem hele dagen.

Hos os spiser børn og voksne sammen i mindre grupper, og børnene deltager i dagligdagens pligter i forbindelse med måltiderne, sådan som det passer til deres alder.

Åben og ærlig dialog med forældre

Vi ønsker at have en god kontakt med dig som forælder, og det er vigtigt, at vi begge veje kan regne med en åben og ærlig dialog. I hverdagen tager vi godt imod dit barn og sørger for at holde dig informeret om dit barns trivsel og hverdag hos os. Vi håber, at du også vil fortælle det til os, hvis du har noget på hjerte omkring dit barns liv eller hverdag derhjemme eller hos os.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Tangebo

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Ribe

Ribe består af 5 afdelinger (Børnegården Gredstedbro, Børnehus Syd, Kaskelotten, Nørremarken, Tangebo). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Ribe.