Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Overgange

Vi ønsker et nært og godt forældresamarbejde, hvor dialogen skal være åben og ligeværdig.

Tryghed og sammenhæng

Forældresamtaler - overgang fra vuggestuen/dagplejen til vuggestuen /børnehaven:

Vi har et tæt samarbejde i overgangen til vuggestuen/børnehaven, hvor barnet besøger Vuggestueafdelingen /børnehaveafdelingen, så barnet bliver kendt med det nye og får en begyndende tryghed.

Vi prioriterer også overleveringssamtale, hvor forældrene, en medarbejder fra vuggestuen og en medarbejder fra børnehaven deltager.

Efter ca. 3 måneder indbyder vi til en forældresamtale, her er der så mulighed for en snak om hvordan starten er forløbet, om barnet er faldet godt til i gruppen, er der noget vi kan hjælpe hinanden med, ting der skal gøres anderledes. osv. 

Smart skolestart

Vi samarbejder med Bryndum Skole AURA, børnehaveklassen og SFO omkring de kommende skolebørn, hvor vi forbereder børnenes overgang fra børnehave til skole/SFO.

Formålet er at skabe sammenhæng i indsatsen omkring det enkelte barn og i fællesskab sikre barnet den bedst mulige trivsel, udvikling og læring, i et gensidigt samarbejde med forældrene.

Vi prioriterer hvert år at have egen pædagogisk medarbejder med i overgangen fra 1.april - skolens sommerferie, dette for at kunne tilgodese børnene i hele indkøringsperioden.

Vi oplever, at det er mere trygt for børnene, at de i den nye overgang har kendte voksne omkring sig. Et tiltag som både børn, forældre, SFO, skole og daginstitution er glade for.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Spiren

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Hjerting-Esbjerg NV

Hjerting-Esbjerg NV består af 5 afdelinger (Katamaranen, Børnebakken, Galaksen, Spiren, Børnehuset Guldager). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Hjerting-Esbjerg NV.