Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Til nye forældre

Hvis dit barn netop har fået plads i Børnehusene Tjæreborg, så har I sikkert mange spørgsmål. Vi glæder os til at lære jer at kende, og vi skal nok gøre alt hvad vi kan for, at dit barn får en god start. 

Velkommen til

Når du har fået en plads i Børnehusene Tjæreborg, så er du meget velkommen til at kontakte os, så I kan komme på besøg og få en rundvisning.  Senere inviterer vi jer til en samtale, hvor vi kan snakke om alt det, der er vigtigt for at du og dit barn kan få en god start. 

Praktisk info og gode råd

Den første tid
Vi anbefaler, at du især i starten har god tid, når du afleverer og henter dit barn. Vi gør meget ud af at det bliver en god oplevelse for alle.

Du er altid velkommen til at kontakte os om, hvordan det går.

Når I kommer og går
Vi beder jer om at indtaste i Tabulex, når I afleverer og henter jeres barn, men husk også at sige goddag og farvel til personalet. Så  ved vi altid, om dit barn er kommet eller gået.

Hvis der er andre end dig, der henter dit barn, så huske at skrive det ind i Tabulex.

Skiftetøj
Der skal ligge et sæt skiftetøj i dit barns rum. Dit barn kan bliver våd og beskidt, når vi leger udenfor, og der kan jo også ske et "uheld".

Sørg for at tøjet er praktisk og at det passer til årstiden. Det er bedst med tøj, der er rart at bevæge sig i. Sørg også for at skrive navn i tøjet. I den kolde sæson anbefaler vi, at dit barn har hjemmesko eller sandaler med.

Sygdom
Hvis dit barn bliver syg, skal du beholde det hjemme. Hvis du er i tvivl, skal du spørge dig selv, om dit barn er frisk nok til at være med i de normale aktiviteter. Hvis ikke, er dit barn syg. Husk at give os besked, så vi ved, at dit barn ikke kommer. 

Hvis dit barn bliver syg i løbet af dagen, kontakter vi dig, så du kan hente dit barn. Husk altid at sikre, at vi kan finde de korrekte telefonnumre til mobil eller dit arbejdsplads-nummer på Tabulex.

Forældresamarbejde
Vi ønsker et tæt samarbejde med alle forældre, og derfor taler vi løbende med jer om både stort og småt. I er også altid velkomne til at tage fat i os, hvis der er noget I gerne vil snakke med os om.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Børnehusene

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Tjæreborg-Esbjerg Ø

Tjæreborg-Esbjerg Ø består af 4 afdelinger (Børnehusene Kvaglund, Børnehusene Tjæreborg, Kahytten, Valmuen). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Tjæreborg-Esbjerg Ø.