Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Til nye forældre

Hvis dit barn netop har fået plads i Børnebakken, så har I sikkert mange spørgsmål. Vi glæder os til at lære jer at kende, og vi skal nok gøre alt hvad vi kan for, at dit barn får en god start. 

Velkommen til

Når du har fået en plads i Børnebakken, så er du meget velkommen til at kontakte os, så I kan komme på besøg og få en rundvisning. 

Praktisk info og gode råd

Den første tid

Vi anbefaler, at du især i starten har god tid, når du afleverer og henter dit barn. 

Vi har også fokus på, at få en viden om alt det der er vigtigt for dit barn, så opstarten kan blive så god og tryg som mulig.

Vi er meget opmærksomme på, at afleveringen bliver en god oplevelse for både dig og dit barn.

Du må selvfølgelig altid gerne ringe for at høre, hvordan det går.

Når I kommer og går

Vi beder jer om at indtaste i Aula, når I afleverer og henter jeres barn, men husk også at sige goddag og farvel til personalet. Så  ved vi altid, om dit barn er kommet eller gået.

Hvis der er andre end dig, der henter dit barn, så husk at skrive det ind i Aula.

Skiftetøj

Der skal ligge et sæt skiftetøj i dit barns rum. 

Sørg for at tøjet er praktisk og at detpasser til årstiden. Det er bedst med tøj, der er rart at bevæge sig i. Sørg også for at skrive navn i tøjet. I den kolde sæson anbefaler vi, at dit barn har hjemmesko eller sandaler med.

Sygdom

Hvis dit barn bliver syg, skal du beholde det hjemme. Hvis du er i tvivl, skal du spørge dig selv, om dit barn er frisk nok til at være med i de normale aktiviteter. Hvis ikke, er dit barn syg. Husk at give os besked, så vi ved, at dit barn ikke kommer. 

Hvis dit barn bliver syg i løbet af dagen, kontakter vi dig, så du kan hente dit barn. Husk altid at sikre, at vi kan finde de korrekte telefonnumre til mobil eller dit arbejdsplads-nummer på Aula.

Forældresamarbejde

I Børnebakken øst og vest prioriterer vi forældresamarbejdet meget højt. Det er vigtigt for barnets trivsel at forældre og ansatte i Børnebakken har et godt og tæt samarbejde.

Dette gør vi ved at være imødekommende og lyttende i dialogen.

I er dem der kender jeres barn bedst, og det er vigtigt for os, at I giver det kendskab videre til os. Vi bestræber os på at holde en tæt kontakt, få snakket sammen om barnets dag i Børnebakken og høre om, hvad der foregår i hjemmet, så barnet oplever at være en del af en helhed.

Forældresamtaler

I det daglige er det vigtigt at holde en tæt kontakt og I kan altid komme til os, hvis I har brug for en snak. Det er vigtigt at disse snakke ikke foregår hen over hovedet på eget barn eller andres.

Hvis der er behov for det, aftaler vi et møde, hvor der er god tid.

Opfølgningsmøde og årlig dialogsamtale

Vi indkalder jer til en samtale tre måneder efter at jeres barn er startet i Børnebakken, og derefter til en årlig dialogsamtale.

Når barnet nærmer sig skolestart, indkalder vi jer til en førskolesamtale.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Børnebakken

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Hjerting-Esbjerg NV

Hjerting-Esbjerg NV består af 5 afdelinger (Katamaranen, Børnebakken, Galaksen, Spiren, Børnehuset Guldager). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Hjerting-Esbjerg NV.