Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Pædagogisk Tilgang

I Bakkegården sørger vi for at alle føler sig trygge og velkomne. Vi lægger vægt på, at møde alle med respekt og anerkendelse. Vi prioriterer en aktiv hverdag, hvor vi er ude hver dag.

Fællesskaber

Det er vores pædagogiske opgave at hjælpe børnene med at indgå i både små og store fællesskaber. Derfor møder vi dit barn med en anerkendende tilgang, og vi hjælper dit barn med at skabe gode og trygge relationer til de andre børn.

Tryg og værdsat

Det er vigtigt for os, at alle børn i Bakkegården føler sig trygge, værdsat og betydningsfulde. 

Overgange

Integration af børnehave - og vuggestuebørn er for os en naturlig del af hverdagen. Den foregår på børnenes betingelser og ud fra deres behov. Vi støtter venskaber og søskenderelationer på tværs af grupperne.

Når et barn i vuggestuen er parat til det, deltager det i børnehavegruppens aktiviteter. Det medvirker til, at barnet får en mere tryg overgang fra vuggestue til børnehave.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Bakkegården

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 7 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Nordalsparken, Tarphagevej, Ådalsparken, Åmosehuset). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.