Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Åmosehuset

I Åmosehuset har vi både vuggestue og børnehave. Vi bor trygt og godt i et dejligt kvarter i forstaden Sædding. Vi har god plads til leg og læring både ude og inde. Hos os skal alle føle sig velkomne.  

Én samlet institution

I Åmosehuset har vi glæden af 25 børn i vuggestuen og 50 børn i børnehaven.

Vuggestuen er fordelt på 2 stuer og børnehaven er fordelt på 3 stuer.

I Åmosehuset er fællesskabet en vigtig del af hverdagen. Vores hus gør det muligt, at vi er sammen på tværs af alder, i mindre læringsgrupper og at vi skaber trygge og tydelige rammer, hvor der er plads til at lege, opleve, være nysgerrige og lære sammen.

Vores dejlige område

Vi har en stor og skøn legeplads, som også er et læringsrum for børnene. Vi benytter legepladsen i alt slags vejr.

Vi har ikke langt til strand, åbne marker/grønne arealer og skov, hvilket vi benytter flittigt. Vi kan komme alle disse steder ved brug af stierne i området.

Åmosehuset ligger tæt på Ådalsskolen Bohr. Vi har et godt samarbejde med skolen, hvor vi I fællesskab sørger for at skabe en god og tryg overgang for børnene, når de skal begynde i skole.

Leg og nære relationer

Vi lægger vægt på at møde alle børn der, hvor de er. Vi gør os umage med at udfordre børnene, så det passer til deres forudsætninger hver især og samtidig bakker dem op i deres videre udvikling.

Hos os er børnene tit delt ind i mindre grupper, fordi vi tror på, at de lærer bedst, når de er trygge i varme og nære relationer. Legen er selvfølgelig i centrum, og vi arbejder også med planlagte aktiviteter og inddrager børnene i hverdagens rutiner.

Forplejning og madpakker

I vuggestuen har vi forældrebetalt frokostordning. Børnene får tre sunde og dejlige måltider, som er tilberedt i køkkenet i daginstitutionen i Nordalsparken.

I børnehaven spiser børnene madpakker.

Vi lægger vægt på, at måltiderne er hyggelige og rolige stunder for alle, men samtidig også et læringsrum for børnene.

Åbent og ærligt samarbejde med forældre

Det har stor betydning for jeres barns trivsel, at der er en god kontakt mellem jer som forældre og os i Åmosehuset. Vi skaber sammen de bedste rammer for jeres barn, når vi kan tale åbent og ærligt sammen. Vi håber, I vil fortælle os, når I har noget på hjerte omkring jeres barn eller jeres familie, lige som I kan regne med, at vi vil sikre en løbende og god kontakt til jer.

    

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Åmosehuset

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 7 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Nordalsparken, Tarphagevej, Ådalsparken, Åmosehuset). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.