Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Ådalsparken

I Ådalsparken har vi både vuggestue og børnehave. Vi bor i et dejligt hus med god plads både ude og inde, tæt på mark, eng og strand. Hos os får dit barn en tryg og aktiv hverdag med gode oplevelser og fællesskaber. Vi sætter børnenes trivsel, udvikling og læring i centrum og giver dit barn en tryg og aktiv hverdag med gode oplevelser og fællesskaber.

Inde- og uderum

Ådalsparken har 22 børn i vuggestuen og 46 børn i børnehaven. Børnene er fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Ud over store grupperum, har vi en stor sal til motorisk aktivitet m.m. og gangene er indrettet med små læringsmiljøer, der inspirerer børnene under deres færden og leg rundt i huset.

Vores store legeplads er noget helt særligt og er et vigtigt læringsrum for os. På legepladsen er der udeværksted og flere spændende legeredskaber. I vores uderum udfordres børnenes motorik, nysgerrighed og eksperimenteren og området indbyder til leg og fællesskab i både små og store grupper.

Vores værdier

Hver dag følges en fast rytme, som er genkendelig og tryg for børnene. Morgenen begynder roligt og hyggeligt og vi lægger vægt på at alle børn bliver taget godt imod og får en god start på dagen. Hele dagen byder på læring igennem leg, planlagte aktiviteter og hverdagsrutiner.

Vi arbejder ud fra en relationel tilgang og det er vigtigt for os at alle børn føler sig som en del af fællesskabet. Vi lægger vægt på at de voksne er nærværende overfor børnene og ser hver enkelt barns behov og ressourcer.

Det er vigtigt for os at forældrene føler sig velkomne og trygge ved at aflevere deres barn i institutionen og at de oplever et tillidsfuldt og konstruktivt samarbejde via åben dialog.

Måltider/frokostordning

I vuggestuen har vi forældrebetalt frokostordning. Børnene får sunde og dejlige måltider, som er tilberedt i køkkenet i afd. Norddalsparken.

Hvert andet år er der afstemning i forhold til frokostordning for vuggestue og børnehave. Det er pt. kun vuggestuen der har frokostordning.

I børnehaven medbringer børnene madpakke, eftermiddagsmad og drikkedunk med vand.

Vores mål for måltiderne er at skabe et læringsmiljø hvor børnene kan skabe og vedligeholde venskaber samt have en indholdsrig dialog både voksen- og børneinitieret. Vi vil lære børnene skik og brug og sociale spilleregler omkring måltider. Vi guider børnene til de bliver selvhjulpne, selvstændige og kender begreber, der knytter sig til måltidet.

Kostpolitik

Områdebestyrelsen har vedtaget en ny kostpolitik i 2018, gældende for alle 7 afdelinger i området. Den er sendt til alle forældre via Tabulex og uddeles til nye forældre.

Information til nye forældre

Find de praktiske informationer om dit barns opstart, aflevering, hentning og meget mere

For nye forældre

Dit barns hverdag

Bliv klogere på vores faste rutiner i hverdagen, og læs om vores forskellige traditioner i løbet af året.

Hverdagen i Ådalsparken

Vores pædagogik

Vores mål er at skabe den bedste hverdag for dit barn. Vi arbejder meget med relationer og sørger for at alle børn er trygge.

Mere om vores værdier

Område Sædding-Gjesing

Sædding-Gjesing består af 7 afdelinger (Bakkegården, Fyrparken, Grønlandsparken, Nordalsparken, Tarphagevej, Ådalsparken, Åmosehuset). Den overordnede ledelse og bestyrelsen er fælles for alle afdelingerne.

Læs mere om madordninger, bestyrelsesarbejdet og om vores overordnede pædagogik i hele område Sædding-Gjesing.